Håndverk


Med over 20 års bred erfaring fra snekker- og tømrerbransjen, er jeg klar til å bistå Tryslinger og hytteeiere med deres neste prosjekt.

Snekker og håndverkstjenester

Trenger du en snekker?

Forandring fryder heter det, og det er ikke sikkert det er så mye som skal til. Et nytt parkettgulv og en oppfriskning på listverket kan gjøre mye. Eller kanskje du har gått og irritert deg over de små tingene som du aldri gjorde helt ferdig? Lillegrinden AS kan bistå hele veien, fra tanke til ferdig produkt.

Trenger du forandring i hjemmet eller på hytta?

Tidene forandrer seg, det gjør også interiørtrendene. Det kan være både en god investering og et kvalitetsløft når en pusser opp. Ikke bare trives man bedre selv, men ofte gir det også en verdiøkning på boligen eller hytta. Nytt kjøkken eller panel på veggene, vi i Lillegrinden AS hjelper deg hele veien.

Er du tom for ideer?

Markedet i dag bugner over av produkter og løsninger, det alt dreier seg om er å se løsningene og skape den atmosfæren en ønsker. Lillegrinden AS kan hjelpe deg med denne prosessen, eller kanskje du har alt klart? Uansett, vi stiller opp og gjør jobben!

Har du høye strømregninger?

Etterisolering og skifting av vinduer og dører kan bidra til lavere oppvarmingskostnader i hus og hytter. Med 10 års erfaring fra vindusbransjen kan vi hjelpe med rett valg av vindu og korrekt montering. Når man skal etterisolere, er det en del forhold en må ta hensyn til.

Trenger du flere håndverkere?

Lillegrinden AS samarbeider med flere dyktige firmaer her i Trysil, og sammen kan vi løse det meste innen bygg og innredning.

Ta kontakt for befaring og uforpliktende pristilbud!

Spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål!
Image

Adresse: Liavegen 52a, 2420 Trysil
Org.nr: 922138133
Telefon: +47 908 46 534
E-post: post@lillegrinden.no